VVS-firma og VVS-installatør i København

Chabert VVS er et VVS-firma, der blev stiftet af Thomas Chabert i 1996 under navnet Thomas Chabert VVS ApS. Vores VVS-firma skiftede i 2008 virksomhedsform til et A/S for at vise, at vi for alvor havde fastslået vores navn i VVS-installatør branchen.

Virksomheden fik kort efter opstart hurtigt en stor kundeflade i København og på Nørrebro og Østerbro inden for VVS-arbejde, som blandt andet fjernvarme og nyt badeværelse. Vores gamle kunder vender tilbage til vores VVS-firma, fordi de er glade for det arbejde, vi har udført, og den service, vi leverer. Vi har fået flere og flere nye kunder i takt med, at vi er blevet anbefalet videre. Det har hele tiden – og vil altid være – vores fornemmeste opgave at levere et seriøst og fuldt ud tilfredsstillende stykke arbejde. Vi vil ikke være som alle andre VVS-firmaer. Vi vil være lidt ud over det sædvanlige.

Hvordan arbejder vores VVS-firma?

Udover at sætte en stor stolthed i kvaliteten af selve vores håndværk, så sætter vi i vores VVS-firma også fokus på sikkerhed og tryghed for kunden under hele arbejdsprocessen. Som nogle af de eneste i vores branche bruger vores dygtige VVS-installatør et VPA system – en moderne service, som er hurtig, nem, effektiv og korrekt: Alle oplysninger i forbindelse med en opgave indkodes og samles ét og samme sted, så snart de foreligger – alt lige fra materialer, varenumre, arbejdstimer og fakturering.

Hvem er VVS-installatør hos os?

Vi har dygtige VVS-installatører og håndværkere ansat, der alle er orienteret om markedet og de nyeste produkter, og som alle har en god forståelse for valg af de absolut bedste materialer. Vi er din ideelle samarbejdspartner hvis du ønsker at bygge nyt, og så er vi tilmed en meget miljøbevidst virksomhed. Vi råder over henholdsvis VVS-installatør, blikkenslagersvende og lærlinge, samt kontorpersonale, så alle kundebehov imødekommes.

Vil du høre mere, så skriv til os på thomas@chabertvvs.dk eller ring på telefon 

35 83 05 15.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Chabert VVS A/S

CVR: 19423530​

​​​Kontaktoplysninger

Telefon: 35 83​ 05 15​

E-mail: thomas@chabertvv​s.dk

Adresseoplysninger

​Baldersgade 8

2200 København N​