Nyt badeværelse udføres i København

​Et badeværelse skal være et rum, hvor man føler ro og velvære, og hvor kvalitet og funktionalitet vægtes lige højt. Chabert VVS har mange års erfaring med alt fra udskiftning af armaturer til opsætning af nyt badeværelse på Nørrebro og Østerbro i København. I kraft af vores høje standard, erfaring og ekspertise garanterer vi et smukt resultat. Du kan derfor trygt vælge os, når badeværelset skal renoveres eller udskiftes.

Flot design og høj kvalitet

Vores VVS-firma har et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler af enhver art. På den måde er du sikret en løsning, som passer til din bolig og din smag, når du skal have renoveret badeværelset. Vi kan blandt andet rådgive dig om, hvilken type af armatur, der vil passe bedst ind på det nye badeværelse i dit hjem.

Et nyt badeværelse der er energivenligt

Hvis du skal have lavet helt nylavet badeværelse, så klarer vi også det. Du slipper altså for at koordinere arbejdet med flere forskellige håndværkere. Hos os kan vi desuden levere produkter, der sparer på vand og energi uden at gå på kompromis med selve komforten.

​Derfor kan du også være heldig at ende med en besparelse på din energiregning, når du renoverer badeværelset.

Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig, hvor prisen er i bund og kvaliteten er i top. Vi tilbyder blandt andet også installation af fjernvarme.

Ring til os på telefon 35 83 05 15 eller send os en e-mail på thomas@chabertvvs.dk for at høre nærmere.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Chabert VVS A/S

CVR: 19423530​

​​​Kontaktoplysninger

Telefon: 35 83​ 05 15​

E-mail: thomas@chabertvv​s.dk

Adresseoplysninger

​Baldersgade 8

2200 København N​