Naturgas​

​Naturgas er et naturprodukt, som vi skal værne om og benytte på den mest hensigtsmæssige måde. Det tror Chabert VVS fuldt og fast på, og vi gør en stor indsats for at efterleve dette ved at vælge de mest optimale produkter til forbrugerne.

Gennem vores leverandører optimerer vi vores viden om nye naturgasanlæg. Vi følger løbende med i udviklingen for at kunne benytte naturgas sammen med naturens andre fordele, såsom: solfanger, varmepumpe luft / luft, samt jordanlæg. Det gør vi blandt andet også for at sikre en miljøvenlig anvendelse.

Vand er en vigtig kilde i verden, som vi skal spare på. Så også her gør Chabert VVS A/S vores i det daglige for at passe på miljøet. Vi yder vores bedste for at informere vores kunder om, hvor der er muligheder for at spare på såvel energien som vandforbruget. Vi er under konstant udvikling for at hjælpe vores samarbejdspartnere og kunder med at optimere vores kunders forbrug og hermed også miljøet.

Ved brug af samarbejdspartnere som ingenører og arkitekter mv., gør vi vores yderste for at udføre miljøvenligt arbejde for vores kunder. Og det gælder naturligvis både ved entreprise arbejde og ejendomsservice.

​Vores ejendomsservice kan bl.a. undersøge:

  • Varmestyring
  • Centralvarmeanlæg
  • Inspektion af fyr og kedler
  • Fast vedligeholdelse af vand og sanitet
  • Service på automatik og anlæg
  • Renovering af gammelt og installation af nyt

Er du interesseret i at ​høre mere om naturgas, så giv os et kald på 35 83 05 15 eller send os en mail på thomas@chabertvvs.dk.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Chabert VVS A/S

CVR: 19423530​

​​​Kontaktoplysninger

Telefon: 35 83​ 05 15​

E-mail: thomas@chabertvv​s.dk

Adresseoplysninger

​Baldersgade 8

2200 København N​