Fjernvarme installation og service

​Hos Chabert VVS har vi stor erfaring inden for fjernvarme på Nørrebro og i København. Vi ved, at konvertering samt opbygning af nye anlæg og service af fjernvarmeanlæg skal udføres på en så hensigtsfuld måde, at brugervejledning og styring af installation er nem og lettilgængelig for kunden.

Energioptimering

Vores VVS-installatør leverer både nye badeværelser, hovedentrepriser og vvs-entrepriser, hvor vi står for såvel ændring af eksisterende fjernvarme som nyopførelse af fjernvarmeanlæg. Vi kan sørge for at dimensionere og optimere dit fjernvarmeanlæg, så det er miljøvenligt og så økonomisk som muligt. Renoveringen af fjernvarmen i ens hus skulle gerne ende ud i at give mest muligt overskud på energikontoen. Dette kan især ses, hvis man går fra at have haft et gammelt dampanlæg til at få installeret fjernvarme i huset i stedet.

Fra dampanlæg til fjernvarme

Gamle dampanlæg, som ønskes serviceret eller som senere skal konverteres til fjernvarme, har vi stor erfaring med, og vi er derfor i stand til at levere den optimale løsning. 

​Vi kan hjælpe til ved overgangen fra dampanlæg til fjernvarme, sådan at det løses på bedst mulig vis. Vi står altid klar med gode råd og vejledning i forhold til fjernvarme, sådan at vores kunder får den helt rigtige hjælp, som de har brug for.

Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud på installation eller service af fjernvarmeanlæg ved at sende os en mail på thomas@chabertvvs.dk eller give os et kald på 35 83 05 15.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Chabert VVS A/S

CVR: 19423530​

​​​Kontaktoplysninger

Telefon: 35 83​ 05 15​

E-mail: thomas@chabertvv​s.dk

Adresseoplysninger

​Baldersgade 8

2200 København N​